Meer resultaten voor luiers

luiers
Subsidie voor aankoop of huur van herbruikbare luiers - Kortenberg.
Kindjes met herbruikbare luiers aan, worden ook sneller zindelijk. Redenen genoeg dus om over te schakelen naar herbruikbare luiers en te genieten van de premie die de gemeente Kortenberg aanbiedt. Gezinnen die het gebruik van herbruikbare luiers eerst willen uittesten en kiezen voor een huurpakket van een maand, krijgen eenmalig 20 van de factuur terugbetaald.
Aankoop luiers.
Het kind waarvoor de luiers worden aangekocht moet aangesloten zijn bij het ziekenfonds. Wat te doen? Vul het attest voor de aankoop van luiers in en voeg er het betalingsbewijs aan toe. Je kan het attest hier downloaden of aanvragen bij je lokaal kantoor. Attest tegemoetkoming luiers.
Subsidie voor herbruikbare luiers - Gemeente Melle.
Overzicht premies en subsidies. Subsidie voor herbruikbare luiers. Subsidie voor herbruikbare luiers. Wanneer je voor je kindje kiest voor herbruikbare luiers, geeft de gemeente je een financieel steuntje in de rug. Voor mensen met kinderen tussen 0 en 3 jaar.
Subsidies voor herbruikbare luiers - Laakdal.
Subsidies voor herbruikbare luiers. Inwoners van de gemeente Laakdal krijgen bij het voorleggen van een aankoopbewijs of huurfactuur van herbruikbare luiers een subsidie uitgekeerd. De premie dient aangevraagd te worden door de vader, moeder of wettelijke voogd van het kind.
Wegwerp of herbruikbare luiers? Netwerk Bewust Verbruiken.
Wasbare luiers, geen oude katoenen doeken meer. Wasbare luiers bestaan al eeuw en dag, alleen brachten ze vroeger een pak meer werk en organisatie met zich mee. De herbruikbare luiers van vandaag zijn gelukkig niet meer te vergelijken met de oude katoenen doeken die onze ouders en grootouders gebruikten.
Toelage gebruik herbruikbare luiers - verhoogde restafvalkost omwille van medische redenen - Stad Torhout.
Toelage gebruik herbruikbare luiers - verhoogde restafvalkost omwille van medische redenen. Toelage gebruik herbruikbare luiers - verhoogde restafvalkost omwille van medische redenen. We moedigen het gebruik van herbruikbare luiers aan met een premie. Herbruikbare luiers hebben heel wat voordelen en qua gebruiksgemak kunnen ze zeker tippen aan de gewone wegwerpluiers.
Herbruikbare luiers Stad Hoogstraten.
Als u gebruik maakt van herbruikbare luiers kan u hiervoor genieten van een gemeentelijke premie. De premie moet aangevraagd worden voor de derde verjaardag van het kind. De luiers mogen gehuurd of aangekocht zijn. Vul het aanvraagformulier in en bezorg het ondertekend aan de Finaciƫle dienst.
Bambino Mio Bekroonde wasbare luiers.
We hebben het stap voor stap gedaan en toen was elke lu." Deze" luiers zijn het beste wat ik ooit heb geprobeerd en ik ben dol op de patronen. Wie wist dat luiers zo schattig konden zijn." join the Family.

Contacteer ons