Meer resultaten voor portret

portret
Portret van onze oude meesters aan je muur? - Muurmeesters.
Kies voor een oude meester Portret aan je muur. Jouw favoriete meesterwerk is verkrijgbaar bij Muurmeesters. In de categorie Portretten vind je uiteraard de bekende portretten van onze Hollandse Meesters, maar ook de minder bekende klassieke portretten met prachtige kragen van Frans Pourbus bijvoorbeeld vind je in deze categorie.
Portret fotograaf voor sterke, mooie en bijzondere portretten.
Rogier stopt veel tijd en moeite in het zodanig belichten van het onderwerp dat u er het beste uitkomt. Er is geen 'one-size-fits-all' - elke persoon is uniek en wordt zo benaderd. En zo wordt elk portret ook uniek! Rogier maakt een hele serie fotos. U mag dan zelf kiezen. Rogier adviseert u daar graag bij. Hij helpt u uzelf zien zoals anderen u zien. Zo voorkomen we dat u bent overgeleverd aan 'de' grillen van de fotograaf.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: portret. por tr e t het; o; meervoud: portretten 1 geschilderde, getekende of gefotografeerde afbeelding van een mens 2 beschrijving, uitbeelding met woorden 3 persoon: wat een vervelend portret. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Persoons Beleving in beeld - Persoons Beleving in beeld.
Dat is mijn stijl. Portret in Bedrijf is gespecialiseerd in fotografie, die het beste uit je bedrijf en je medewerkers naar voren laat komen. Fotos, die een treffend verhaal vertellen over je organisatie, met de energie en professionaliteit die je wilt uitstralen.
Portret tekenen met potlood Tombow.
Wanneer je de toepassing wilt leren aan de hand van een concreet voorbeeld, ben je hier precies op de juiste plaats. Florian Erb alias lazy.arts legt je uit hoe je met behulp van de verschillende hardheden een portret kunt tekenen.
Portret Canvas doeken en Art-wall behang van Nederlands grootste kunstschilders zoals Rembrandt, Vermeer, Mauve en van Gogh: HollandscheMeesters.com.
Wellicht het meest beroemde portret uit de gouden eeuw blinkt juist uit door zijn eenvoud. 'Het' meisje met de parel'' van Vermeer is juist zo iconisch door de eenvoud, het kleurgebruik en natuurlijk de blik van het model. De onderstaande schilderijen van het genre Portret kunt u uiteraard geheel op maat bestellen bij Hollandsche Meesters.:
Zoekresultaten.
J.G, schilder 1610; WNT uitsteeksel portrai c t 'afbeelding' van een persoon in de Prins van Orange syn portraict te paard 1669; WNT, 'beschrijving' in woorden in je eygen portrait 'een' beschrijving van jezelf 1689; WNT; nnl. portret ook 'persoon' in dat goor portret 'dat' akelige wijf 1721; WNT, 'schilderij, afbeelding in een portret in miniatuur van haare Dogter 1784; WNT, 'beschrijving' in woord en beeld in Een zeer geslaagd portret Een aanwinst voor de filmotheek 1963; WNT Aanv.
Portret - Wikipedia.
Portretrecht is het recht van ieder individu om wel of niet in te stemmen met publicatie van zijn of haar portret. In de literatuur en de media wordt met de term portret een geschreven dan wel audiovisueel vormgegeven beschrijving of analyse van een persoon of onderwerp bedoeld.

Contacteer ons