Meer resultaten voor workshops

workshops
Workshops VAPH.
De selectiecriteria werden door het VAPH opgesteld, in samenwerking met onderzoekers van de UGent. Als u zich kandidaat stelt, dan is dat voor de beide fases van de workshops februari en september .U kunt zich kandidaat stellen voor een van de volgende workshops.:
WORKSHOPS Wisteria.
Door ziekte gaan de workshops van 28 maart tot en met 30 maart niet door. Er is wel een extra moment bijgekomen namelijk maandag 4 april van 20u tot 22 u. Bedankt voor jullie begrip. Afmeting 40cmx 40cm. prijs 48 euro.
Workshops - Atelier Linabo.
Wij geven terug workshops in veilige omstandigheden. Daarom vragen we iedereen bij het binnenkomen en starten van de workshops de handen te ontsmetten en mondmasker aan te doen. We werken in kleine groepjes en houden de 1.5 m afstand aan.
Workshops iscrat.be.
Na een inleiding en een demo door Margot, ga je zelf aan de slag met het inkleuren en gieten van porselein in je eigen gipsen mallen max inhoud 500 ml zodat je na afloop van de workshop je eigen kommetje, schaaltje of beker klaar hebt voor het stoken.
Workshops - Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.
De Vrijwilligerswet, verzekeringen, vrijwilligers werven en vacatureteksten schrijven, vrijwilligersbeleid, kostenvergoedingen, vrijwilligen tijdens de coronacrisis en nog veel meer. Hieronder vind je de prijzen voor workshops in 2022 incl. Stuur een e-mail naar Birgit voor meer informatie.: Vraag een workshop aan.
Workshops en evenementen - IKEA.
Neem deel aan onze gratis evenementen en workshops. Wil je dringend je hal, slaapkamer, keuken of verlichting aanpakken? Heb je geen idee hoe je aan de slag moet met al die leuke decoratiespullen van IKEA? Dan zijn onze inspirerende workshops en evenementen beslist iets voor jou.
Creatief in de keuken Velt.
Wist je dat kippen graag op kamp gaan? En waarom een gerecht met kikkererwten prima kampkost is? Deze workshop geeft je tips en inspiratie om van je kamp een lekkere en ecologische topper te maken. Klik hier voor meer informatie.
Workshops.
Carcasse Workshops Reserveren Takeaway Kaart Cadeaubon Contact Foto's' NL. nl fr en. Op aanvraag organiseren wij in Carcasse een workshop voor u en uw gezelschap.Dit kanvoor een groep vanaf 8 tot maximum 12 personen. Een workshopvindt steeds plaats op zaterdag start, om 10u en duurt tot 12u.Aansluitend lunchen kan volgens beschikbaarheid.

Contacteer ons