Meer resultaten voor fotografie bijbaan

fotografie bijbaan
Van de baan: Puppyfotograaf - Algemeen Nijmeegs Studentenblad.
Aan de andere kant is dit voor mij de perfecte bijbaan, want wat is er nou leuker dan het fotograferen van puppys? Zou je hiermee door willen gaan na je studie? 'Ik' ga sowieso door met fotografie. Als je dat eenmaal in je hebt, kom je daar niet zo snel van af.
website hoger in google
Flexibele bijbaan als product fotograaf in Assen.
Werken in Groningen. Studentenvacatures per plaats. Studentenvacatures per beroepsgroep. Doorzoek de hele website. Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 7451 beschikbare vacatures. Word ingangscontroleur bij een groothandel in Maastricht. Word bouwkundig werkvoorbereider in Kessel. Fulltime accountmanager bij Teleperformance in Tilburg. Talent Program: word financieel adviseur in omgeving Utrecht. Word parttime klantenservice medewerker in Heerenveen. Flexibele bijbaan als product fotograaf in Assen.
Pluim Fotografie Over.
Daarnaast doe ik veel zelfstudie en bezoek ik af en toe seminars van fotografen die mij inspireren.Ik ben mijn fotografie carrière gestart met trouwfotografie. Hier komen alle vormen van fotografie in samen. De laatste jaren doe ik ook steeds meer andere vormen/onderwerpen van fotografie.
Niels de Pagter - Dreamtags fotografie.
Fotografie is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Tijdens mijn jeugd was ik al veel met fotografie bezig en ook tijdens mij studies Industrieel Product Ontwerpen en Industrieel Ontwerpen kwam ik in aanraking met fotografie. Tijdens deze studies kreeg ik niet alleen mijn eerste spiegelreflex camera, maar leerde ik ook veel over belichting. Na mijn studie ben ik verder gegaan met het maken van websites, iets wat ik tijdens mijn studie al als bijbaan bezigde.
Red Bull Jobs.
WINGFINDER Ontdek je kwaliteiten. Wingfinder is een assessment die gericht is op je kwaliteiten. Het geeft je de mogelijkheden en begeleiding om nóg beter te worden. Meer uit de wereld van Red Bull. Meer van Red Bull. Red Bull Jobs Nog vragen?
Vacatures Lach je Lens.
De crossover van fotografie naar reclame- en evenementenbureau maakt Lach je Lens een uniek en veelzijdig bedrijf. Inmiddels is Lach je Lens een begrip in de wereld van evenementen, bruiloften, festivals, feesten, fotomarketing en merkactivatie. En jij kan hier deel van uitmaken, lees snel verder! bekijk deze vacature. Wij zoeken iemand die. sociaal is en graag met mensen omgaat. verantwoordelijk is en zelfstandig kan werken. in het bezit is van een autorijbewijs. flexibel beschikbaar is. woont in Breda of omstreke. een stel spierballen heeft om photobooths te plaatsen. Wat bieden wij jou? een aantrekkelijk salaris. werk op de leukste feesten en evenementen. de mogelijkheid om ervaring op te doen in de evenementen- en reclamebranche. regelmatig leuke extras in de vorm van tickets voor evenementen zoals festivals. jaarrond toffe personeelsuitjes met een gezellig jong team dat niet vies is van een feestje. Wat voor werk doe je bij ons? Wij bieden een toffe bijbaan met een grote diversiteit aan werkzaamheden, vaak ideaal te combineren met je studie of eigen bedrijf.
Jouw droombaan als beeldbewerker Nieuwe Schoolfoto.
Misschien zijn we wel op zoek naar jou! Als 'beeldbewerker' bij Nieuwe Schoolfoto heb je misschien wel de leukste bijbaan van Nederland. Als je tenminste van editten houdt. Wij fotograferen door heel Nederland en dat zorgt voor veel fotos met de leukste glimlachen.
'Kijk' naar het werk van anderen en durf te vragen - CEWE.
'Ik' heb altijd al veel affiniteit gehad met beeld, maar dat ik talent had voor fotografie bleek pas bij de paar fotografielessen tijdens mijn vorige studie. Mijn fotos vielen op. Omdat ik het ook nog eens ontzettend leuk vond om te doen, liep ik tijdens mijn bijbaan en stage al snel voortdurend met een camera om mijn nek.

Contacteer ons