Meer resultaten voor portret

portret
Portret tekenen en schilderen skvr.
Hoe bouw je een portret op qua verhoudingen, lichtval en huiduitdrukking. Niet alleen is een treffende gelijkenis belangrijk, maar ook het gebruik van lijn en vlak, compositie, kleurgebruik, het eigen handschrift en interpretatie. Dat maakt een portret tot een persoonlijk werk.
Een Portret van een Hollandse meester op hollandsmooi.nl.
Portret van een man bekend als Gozen Centen door Govert Flinck. vanaf € 29,50., Portret van een meisje in het blauw door Johannes Cornelisz. vanaf € 29,50., Portret van Herman Doomer door Rembrandt van Rijn. vanaf € 29,50., Portret van Maria van Strijp door Johannes Cornelisz.
Portret van Annie Museum MORE.
Mankes schilderde in 1918 het portret van zijn grote liefde Annie Zernike in het jaar dat hun enige kind Beint geboren werd en zij promoveerde als theologe. Drie jaar eerder schreef de schilder bijna extatisch aan zijn mecenas Pauwels over zijn geliefde: Het wonder is gekomen.
Portret van onze oude meesters aan je muur? - Muurmeesters.
Kies voor een oude meester Portret aan je muur. Jouw favoriete meesterwerk is verkrijgbaar bij Muurmeesters. In de categorie Portretten vind je uiteraard de bekende portretten van onze Hollandse Meesters, maar ook de minder bekende klassieke portretten met prachtige kragen van Frans Pourbus bijvoorbeeld vind je in deze categorie.
Portret Wikiwand.
For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Portret. Send a suggestion. Our magic isn't' perfect. You can help our automatic cover photo selection by reporting an unsuitable photo. The cover is visually disturbing. The cover is not a good choice.
Bredero's' ware gezicht: zijn portret Koninklijke Bibliotheek.
Bredero's' ware gezicht: zijn portret. Bredero's' ware gezicht: zijn portret. Het portret van Bailly en Bredero. Over het uiterlijk van Bredero heeft lange tijd een groot misverstand. Een tekening van een jongeman werd jarenlang gezien als een portret van Bredero.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: portret. por tr e t het; o; meervoud: portretten 1 geschilderde, getekende of gefotografeerde afbeelding van een mens 2 beschrijving, uitbeelding met woorden 3 persoon: wat een vervelend portret. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Gravin Persoonlijk portret van uw huisdier Louvenir Louvenir.
Zorg ervoor dat de foto scherp is en niet wazig. Zorg ervoor dat alle delen van de kop van het dier op de foto staan. Als de oren te dicht bij de rand van de foto zijn, vallen ze weg in het portret.

Contacteer ons