Meer resultaten voor workshops

workshops
Workshops VAPH.
In een tweede fase van de workshops, in oktober 2022, testen we de aangepaste tools. In die workshops zullen we de deelnemers vragen om de vragenlijst effectief zelf in te vullen en een laatste keer feedback te geven. Wij zoeken nog extra kandidaten voor de workshops in oktober.
WORKSHOPS Wisteria.
Door ziekte gaan de workshops van 28 maart tot en met 30 maart niet door. Er is wel een extra moment bijgekomen namelijk maandag 4 april van 20u tot 22 u. Bedankt voor jullie begrip. Afmeting 40cmx 40cm. prijs 48 euro.
Workshops - Atelier Linabo.
Beurtenkaart van 85 euro is 10 uur naaiplezier, inclusief drankje en versnapering. Losse beurten in groep € 9.5 per uur, 3 uur naaien zonder beurtenkaart komt op € 28.50. We werken in kleine groepjes zodat iedereen aan de beurt kom.
Workshops iscrat.be.
Na een inleiding en een demo door Margot, ga je zelf aan de slag met het inkleuren en gieten van porselein in je eigen gipsen mallen max inhoud 500 ml zodat je na afloop van de workshop je eigen kommetje, schaaltje of beker klaar hebt voor het stoken.
Workshops - Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.
U bent hier: Home Aanbod Workshops. Overzicht van komende gratis workshops. De toekomst van het vrijwilligerswerk: Trefdag Vrijwilligers. Zaterdag 8 oktober 2022, in het Ecohuis te Antwerpen, van 9.30 tot 13.00 uur.Je kan gratis deelnemen. Er wordt een lunch aangeboden.
Workshops en evenementen - IKEA.
Neem deel aan onze gratis evenementen en workshops. Wil je dringend je hal, slaapkamer, keuken of verlichting aanpakken? Heb je geen idee hoe je aan de slag moet met al die leuke decoratiespullen van IKEA? Dan zijn onze inspirerende workshops en evenementen beslist iets voor jou.
Creatief in de keuken Velt.
Wist je dat kippen graag op kamp gaan? En waarom een gerecht met kikkererwten prima kampkost is? Deze workshop geeft je tips en inspiratie om van je kamp een lekkere en ecologische topper te maken. Klik hier voor meer informatie.
Workshops.
Carcasse Workshops Reserveren Takeaway Kaart Cadeaubon Contact Foto's' NL. nl fr en. Op aanvraag organiseren wij in Carcasse een workshop voor u en uw gezelschap.Dit kanvoor een groep vanaf 8 tot maximum 12 personen. Een workshopvindt steeds plaats op zaterdag start, om 10u en duurt tot 12u.Aansluitend lunchen kan volgens beschikbaarheid.

Contacteer ons